Noi in retele de socializare:
Language:
+(373) 60-577-477 Date de contact

Conditii de rezervare si intrare

Conditii de rezervare si cazare

Pentru a rezerva un apartament sau o masina in Chisinau puteti utiliza cererea de rezervare ON-LINE, care o puteti gasi chiar pe pagina cu apartament sau masina care Va place, sau trimiteti comanda la e-mail: info@homeservice.md (Va rugam sa specificati in scrisoarea telefon si e-mail corect). In cazul in care aceast apartament/automobil este liber in perioada specificata de Dvs, atunci Va vom trimite o scrisoare de confirmare a posibilitatii de rezervare.            
Conditia de inchirierea unui apartament sau auto
 este de a face o plata in avans in valoare de o zi de inchiriere. Acest lucru asigura ca comanda dumneavoastra va fi rezervata pentru perioada specificata. Optiunea cea mai repede si sigura: achitarea cu Credit Card. Este posibil si sa depuneti avans in numerar: personal sau prin reprezentantul sau la Chisinau in oficiul nostru pe Negruzzi 5. Este posibil siprin intermediul transferurilor bancare: WesternUnion, Unistream, Anelik.  
Daca din diferite motive, nu puteti face o plata in avans, atunci rezervarea nu este confirmata, si inainte de sosirea dumneavoastra apartamentul sau automobil poate fi deja dat. In acest caz, vom incerca sa gasim alte optiuni similare.              


Check-out 12:00.
 Aceasta inseamna ca platiti pentru timp de la 14:00 pana la 12:00 (pranz) zilei urmatoare. Indiferent de momentul efectiv de cazare. 
Daca ati rezervat un apartament de la ora 14:00 si ati ajuns la Chisinau mai devreme si apartamentul este liber, cazarea se efectuiaza fara costuri suplimentare. 
Daca ati venit in Chisinau mai tirziu de orele 22:00 trebuie sa achitati suplimentar 10 euro. 

In cazul in care nu ati ajuns, schimbarea datei de sosire sau anularea, plata in avans este retinuta de catre proprietar si nu va fi returnata.            
 

La momentul cazarii trebuie sa achitati toata suma pentru toata perioada de cazare. Este necesar sa lasati un deposit la momentul sosirii (un document in original sau o copie la document+suma in valoare de 1 zi de cazare). Acest depozit va fi returnat integral la check-out, după ce unitatea de cazare va fi inspectată.   

      
Pentru a evita momente negative cu vecinii , in apartament este interzis petrecerea zilelor de nastere, seminarelor s-au oricaror alte  evenimente.  
Servicii suplimentare – Transfer - Intalnire cu masina la aeroport.